Чим відрізняється fb від al. Харчування на курортах

6

Привіт всім! при плануванні відпочинку у туристів іноді виникають питання: яка система харчування буває в сучасних готелях? що таке шведський стіл, континентальний або американський сніданок? що значить ro bb hb fb ai uai?

Довгий час я сама плуталася, ніяк не могла запам’ятати, якими буквами позначаються сніданок вечеря, або триразовий раціон. Тому вирішила написати коротенький пост, де розшифрую всі ці «ієрогліфи», розпишу можливості того чи іншого варіанту.

Сучасні готелі надають гостям різну концепцію харчування. Перед вами коротка таблиця, більш детально кожен пункт розшифрую нижче.

ro (room only)
Rr ів ep bo ao no без харчування bb (bed breakfast) одноразове харчування-сніданки hb (half board) дворазове харчування — сніданки вечері або сніданки обіди та безалкогольні напої під час їжі hb+ (half board plus) дворазове харчування-сніданки вечері безалкогольні та алкогольні напої місцевого виробництва під час їжі fb (full board) триразове харчування — сніданок обід вечеря і безалкогольні напої під час їжі fb+ (full board plus)
Extfb (extended half board) триразове харчування-сніданок обід вечеря, безалкогольні та алкогольні напої місцевого виробництва під час їжі al (all inclusive) триразове харчування з проміжними
Перекус —
Сніданок обід вечеря, додаткове харчування, всі алкогольні та безалкогольні напої протягом дня ual (ultra inclusive) посилене триразове харчування з перекусами —
Сніданок, обід,
Вечеря, безкоштовне харчування в ресторанах a-lacarte, всі алкогольні та безалкогольні напої цілодобово

Room only (ro) – в перекладі означає «тільки кімната». Відповідно харчування у вартість не включено.

Bed breakfast (bb) – перекладається «ліжко та сніданок». Причому сніданок в різних країнах або навіть готелях може бути, як за системою «шведський стіл», так і «континентальний» (св), «американський» (ав) або «англійський».

  • св (continental breakfast) – перекладається «континентальний сніданок». Все скромно: чашка кави або чаю, тост, булочка, масло і джем.
  • ав – american breakfast) — від континентального відрізняється тільки наявністю гарячих страв: омлет, сосиски.

Half board – hb) — російською мовою «напівпансіон». У деяких готелях можна вибирати « «сніданок вечеря» або»сніданок обід». Кава, чай, вода, зазвичай входять у вартість, але в більшості готелів отримати безкоштовно їх можна тільки під час трапези. В інших випадках потрібна оплата.

Half board plus (hb+) – «напівпансіон плюс», відрізняється від hb тільки тим, що у вартість включені деякі алкогольні напої. Зазвичай місцевого виробництва і найчастіше тільки під час їжі.

Full board (fb) – перекладається «повний пансіон». У вартість входить сніданок обід і вечеря, плюс кава, чай, вода. Умови ті ж, як і в нв, тільки харчування триразове.

Full board plus (fb) , extended half board (extfb) – «повний пансіон плюс» або «розширений пансіон», до попередньої концепції додаються алкогольні напої місцевого виробництва.

All inclusive (ai) – в перекладі означає «все включено». Назва повністю виправдовує себе. Сюди входить сніданок, обід, вечеря, проміжне харчування: пізній сніданок, полуденок, пізня вечеря, інші перекушування. Безалкогольні та алкогольні напої в необмеженій кількості протягом усього дня. Як правило, ця система харчування має на увазі можливість поїсти з 6 ранку до 12 ночі.

Ultra inclusive (ual) – «ультра все включено». Сніданок, обід, вечеря, з можливістю безкоштовно відвідувати ресторани a-lacarte (тематичні ресторани на території готелю). Така концепція включає в себе більший вибір і більшу різноманітність в харчуванні, ніж ai. Зрозуміло, будь-які напої входять у вартість.

Регламент харчування в готелях може бути різним. Найчастіше, особливо в курортних зонах, поширена концепція харчування»шведський стіл». Шведський стіл-це можливість самостійно вибрати і скомпонувати собі раціон. При такій системі страви розставляються в залі, а туристи самі вибирають і накладають їжу в тарілку.

У росії поки мало де перейшли на систему «шведський стіл». У багатьох готелях і санаторіях ще працює система замовного меню. Причому в санаторіях найчастіше вибір страв відбувається завчасно (за 2-3 дні), як правило, пропонується список всього з ¾ страв за заздалегідь встановленим переліком.

Забронювавши тур з проживанням в готелі, необхідно подумати про всі деталі майбутньої відпустки. Важливим аспектом вдалого відпочинку є правильний вибір типу харчування, пропонованого в даному місці, тому варто заздалегідь вивчити позначення харчування в готелях.

Класифікація типів харчування в готелях за кордоном і в росії

Готелі пропонують різноманітні види харчування . Їх назви зашифровані стандартною системою скорочень.

Але важливо знати, що назва конкретного виду харчування не говорить про якість і асортимент страв. Це тільки режим, в якому працюють в готелі бари і ресторани.

При знайомстві з міжнародними шифрами, потрібно хоча б мінімальне знання англійської мови по буквах, щоб знати, як виглядають абревіатури систем харчування, і що це таке.

Позначення абревіатур

Список пропонованих курортами видів харчування складається з наступних елементів:

Чим відрізняється fb від al. Харчування на курортах

Як позначається вища категорія?

  1. fb — full board) — повний пансіон, куди входять сніданок, обід і вечеря. Причому під час двох останніх трапез за всі напої і воду доводиться платити;
  2. Їжа системи «повний пансіон» подається за буфетним типом або замовляються по меню.

  3. fb +(full board plus) додатково включає національні напої (вода і алкоголь), але їх обсяг строго обмежений. Важливо знати, що якщо замовлена пляшка не допита, то офіціант на прохання гостя закупорить її і подадуть завтра;
  4. ai (all inclusive) — «все включено». Гість може розраховувати на сніданок, обід і вечерю, і національні напої без обмежень їх обсягу у весь час роботи ресторанів готелю. Напої пропонуються лише на розлив. Передбачається також додатковий сервіс, наприклад, допуск у фітнес-зали, на тренажери, в сауну та інші. Тут допускається вибір клієнтом «шведського столу» або ресторанного обслуговування на замовлення;
  5. Чим відрізняється fb від al. Харчування на курортах

  6. aip (all inclusive premium) — «все включено преміум» — рідко зустрічається система обслуговування. Вона передбачає додавання широкого асортименту напоїв;
  7. uai, uall (ultra all inclusive) — »ультра все включено». Багаторазові трапези без обмежень вибору ресторанів і барів готелю з напоями місцевого та імпортного розливу і всілякими десертами. Спектр додаткових бонусів в цьому випадку ширше, ніж у попередньому. І, виходячи з можливостей готелю, включає теніс, міні-бар, сауну та інші. Тут також передбачається вибір обслуговування або буфетного типу, або ресторанного.
  8. Деякі готелі підносять настільки розкішний сервіс, що голова обертом йде. Про найдорожчі готелі світу читайте в .

    Розшифровка додаткових термінів

    Залежно від форми подачі їжі розрізняють типи обслуговування — буфетний і ресторанний . З кожним з них можна познайомиться навіть не покидаючи рідних пенатів. Досить потрапити на корпоративну вечірку або відвідати будь-який ресторан. І все ж, що являє собою кожен з них?

    Що таке «шведський стіл»?

    За своєю суттю це буфет . Тут в достатку подаються гарячі м’ясні та рибні страви, фрукти, овочі, салати, випічка, безалкогольні напої.

    Асортимент залежить від країни і категорії готелю. Кількість їжі обмежена тільки можливостями шлунка, тому що виносити продукти з ресторану заборонено.

    Ресторани а ля карт (a-lacarte)

    Це знайоме багатьом обслуговування офіціантом з вибором страв з меню. Часто в готелях асортимент в меню прив’язується до будь-якої національної кухні.

    Якщо типом харчування в сертифікаті не обумовлений такий сервіс, то їжа тут платна .

    Щоб потрапити на вечерю в ресторан, потрібно попередньо записатися у менеджера.

    Чим відрізняється fb від al. Харчування на курортах

    Щоб відпочинок пройшов з максимальним задоволенням і користю у всьому (включаючи користь для гаманця) не заважає прислухатися до порад бувалих туристів. Добре ознайомитися на різних сайтах з відгуками про готель, де планується відпочинок, про його кухні і якості харчування. При виборі конкретного типу харчування слід врахувати такі моменти:

  • часто на неєвропейських курортах ( , ) за кордоном готелю розташовується пустельна територія. В цьому випадку без ai і подібних типів харчування не обійтися ;
  • «все включено» в потрібно замовляти з оглядкою на те, наскільки далеко розташований пляж від готелю. Якщо повертатися на обід досить довго, а поруч є альтернативні пункти харчування, то в готелі краще харчуватися якомога менше. Але слід виходити і зі своїх фінансових можливостей. При обмеженомуМаксимально можливий тип харчування в готелі буде економічніше;
  • відпочиваючи з дітьми і проводячи більшу частину часу в межах готелю і його пляжу, кращими варіантами будуть fb або ai. Це дозволить не думати про» хліб насущний » і насолоджуватися безтурботним відпочинком;
  • при активному відпочинку , який включає екскурсії та відвідування різних пам’яток, шопінг та інші, краще вибрати тип нв – сніданок-вечеря. Тоді протягом дня можна буде поєднувати пізнання нових місць з обідом в місцевому ресторанчику, де є можливість познайомитися з національною кухнею.

Замовляйте готель і вибирайте тип харчування прямо зараз. Введіть в цій формі пошуку місто , дати заїзду та виїзду і кількість гостей .

«здорове харчування» важлива( а для багатьох і найважливіша) складова вдалого відпочинку. На жаль, ніяких нормативів, що дозволяють бути впевненим, що в обраному вами готелі нас будуть годувати «досхочу», смачно і різноманітно, не існує. Зрозуміло, будь-який турист сьогодні в курсі, що з турецьких готелів більшість їде помітно поправившись, а ось французи вам таку можливість навряд чи нададуть. Хоча, в будь-якому випадку вибір страв в готелі 5* буде свідомо вище ніж в 3*.

Найчастіше види харчування в готелях позначаються латинськими літерами (bb, hb, fb) — такі скорочення можна виявити і в описі туру, і в каталозі, де представлені власне готелі.

Харчування вв (bed&breakfast)

Вв означає, що в готелі ви отримаєте тільки сніданок. Зазвичай, такий варіант пропонується для екескурсіонних турів або бізнес-поїздок. Континентальний сніданок (зазвичай саме такий подається в готелях 2*-3*) найчастіше небагата якась тонко нарізана ковбаса і сир, рогалик з джемом, маленька упаковка йогурту, кава. Якщо це » шведський стіл «(у всьому світі відомий як» буфет»), то до них додаються овочеві та фруктові салати, кілька видів випічки, варені яйця. У готелях високого рівня можна вже розраховувати на гарячі страви сосиски і омлет. Обов’язковий за сніданком і сік, який зазвичай наливається з автомата, проте майже напевно він виявляється сильно розведеним концентратом.

Важливо зауважити, що в готелі будь-якого рівня сніданок входить у вартість проживання і відмовитися від нього неможливо. Зазвичай сніданок накривається не пізніше 7 ранку, але якщо ви виїжджаєте в аеропорт або на екскурсію раніше, вам потрібно попередити портьє — вам накриють сніданок раніше (правда, без гарячої страви) або дадуть з собою ланч-пакет.

Харчування нв (нalf-board)

Hb — напівпансіон, тобто сніданок і вечеря найбільш популярний вид харчування практично на всіх курортах, за винятком туреччини, люблячої «включати все». Сніданок в цьому випадку зазвичай традиційний «шведський стіл», вечеря може бути і» шведським столом » і салат-баром з деяким вибором гарячих страв згідно меню. Будь-які напої в цьому випадку платні (це відноситься і до простої води, якщо її приносять не в глечику, а в скляних пляшках) і коштують недешево. Правда, якщо ви замовляєте за вечерею пляшку вина і не випиваєте її цілком, то її вам залишать на наступні дні. Кожен раз розплачуватися за напої не потрібно ви лише називете номер кімнати офіціанту, а при від’їзді отримуєте від портьє рахунок за всі дні (який рекомендуємо ретельно перевірити!).

Особливо дорогі вечірні спиртні напої в готелях єгипту. До того ж їх якість сумнівно, так що краще обмежитися за вечерею прохолодними напоями (тільки без льоду тут його роблять з місцевої некип’яченої води!), а більш міцні напої придбати, наприклад, в хургадському варіанті пріснопам’ятної валютної «берізки», яка тут називається «піраміда».

Харчування fb (full-board)

Fb це повний пансіон, який в нашому дитинстві іменувався «триразовим харчуванням». Обід, як і вечеря, в цьому випадку може бути і «шведським столом» і обслуговуванням по меню, але в будь-якому випадку напої вдень і ввечері знову оплачуються окремо. При можливості вибрати між «напівпансіоном» і «пансіоном» туристи зазвичай вибирають перше, оскільки в іспанії, греції або на кіпрі знайти навіть в розпал сезону непогану таверну поруч з готелем не проблема. На жаль, замінити готельний обід на вечерю або навпаки можна далеко не у всіх готелях, хоча готелі оае подібну послугу надають.

Систама al (all inclusive)

All inclusive «все включено» — улюблена російська розвага на турецьких курортах, в інших країнах поширене набагато рідше. У недорогих готелях 2* -3 * передбачає звичайне триразове харчування зі стандартним вибором страв (скажімо, ввечері це 2-3 види супу, 3 види другого) і 1-2 бари, безкоштовно «відпускають» протягом дня чай-кава, мінеральну воду, колу і місцеві спиртні напої.

Набір місцевого спиртного скрізь однаковий це виноградна горілка ракія (по-турецьки «раки»), яку п’ють, розбавляючи водою, в результаті чого вона набуває молочний колір, місцевий коньяк (копјак), напій під дивною назвою votka, червоне сухе вино в принципі, непогане, але без» вишукувань «і, зрозуміло національна гордість пиво»ефес». Звичайно, в цих готелях можна замовити і імпортне спиртне але вже за додаткову плату.

Всі інші види all inclusive, пропоновані турецькими готелями під назвою «ультра», «максимум», «імперіал» і т. Д. Представляють практично цілодобове харчування (і випивання в тому числі і імпортного спиртного). Туристи, які опинилися в турецькому «клубному» готелі, можуть протягом дня відвідати послідовно два сніданки, обід, «чайний» полуденок, вечерю і «пізній суп» після дискотеки, а в перервах ласувати сендвічами, піцою, морозивом і солодощами.

Різноманітність і вибір страв тут приватно перевищують розумні межі, якість відмінна тим більше що в кращих готелях багато страв готуються безпосередньо при тобі. При бажанні, можна забронювати заздалегідь столик і провести вечір не за загальним «шведським» столом, а в італійському або японському ресторанчику, розташованому на території готелю. Що ж стосується імпортного спиртного, то зазвичай його вибір обмежений декількома сортами віскі, мартіні, джина. Однак, часто і в такому готелі попереджають, що кілька видів елітного спиртного (дорогі коньяки, вина) пропонуються за додаткову плату. До речі, часто в готелях, що працюють за системою » все включено «просять назвати номер кімнати і раписаться на чеку навіть при замовленні» безкоштовного » спиртного. Побоюватися цього не слід просто це одна з форм контролю роботи офіціантів.

Підготовка до відпустки включає в себе масу справ, починаючи від вибору країни і курорту, до зразкової розважальної програми і форми харчування в готелі. Чим ретельніше ви проведете цю підготовку, тим вдаліше і краще пройде ваша відпустка. Не соромтеся дізнаватися в туристичному агентстві якомога більше подробиць про обраний курорті і готелі. Отримані відомості можуть значно вплинути на ваш вибір. Дуже часто туристичні брошури і проспекти насичені різного роду абревіатурами і скороченнями, які важко розшифрувати. Найчастіше питання викликають абревіатури, що позначають тип і клас обслуговування в готелях.

У цій статті ми розповімо вам про різні форми харчування в готелях, зокрема про те, що означає харчування ai (ai).

Ai: тип живлення all inclusive

Інформацію про тип живлення зазвичай вказують відразу після типу номера. Загальноприйнятими є наступні класи харчування:

  • , ep, bo, ao, no-без живлення;
  • — тільки сніданки (як правило, мається на увазі сніданок-буфет);
  • hb-напівпансіон за схемою сніданок + вечеря або сніданок + обід;
  • – повний пансіон, триразове харчування;
  • ai-все включено (сніданок + обід + вечеря + напої протягом дня + додаткове харчування – ланч, полуденок, закуски, пізня вечеря, барбекю в барах готелю).

Крім того, кожен з цих типів може мати кілька підтипів, що розрізняються в залежності від країни, курорту і готелю. Розглянемо докладніше підтипи харчування all inclusive.

  • ai light (soft ai, silver ai) харчування являє собою, по суті, варіант повного пансіону-триразове харчування, а також необмежену кількість напоїв місцевого виробництва (як безалкогольних, так і алкогольні) в певний час дня;
  • харчування royal ai (premium ai, ultra ai, vip ai) передбачає крім повного пансіону з триразовим харчуванням кілька додаткових прийомів їжі – другий сніданок, пізній сніданок, полуденок, пізня вечеря. Список включених напоїв значно розширений в порівнянні зі стандартною схемою харчування ai;
  • ai hard (super ai) – цей тип харчування включає в себе, крім повного пансіону, додаткові послуги в готельному комплексі (сауна, масаж, відвідування spa або спортивного залу, інтернет та ін.);
  • select ai (preferred ai concept) – даний тип харчування передбачає можливість вибирати будь-який з наявних на території готелю ресторанів (а не тільки головний ресторан, в якому традиційно подається сніданок, обід і вечеря).

Перш за все, слід зазначити, що всі підтипи харчування по системі all inclusive відрізняються незначно. Незалежно від того, який з них ви виберете – голодними точно не залишитеся.

Також слід звернути увагу, що в кожному готелі під системою «все включено» мають на увазі свій власний перелік послуг. Тому обов’язково цікавтеся подробицями системи харчування саме в конкретному, обраному вами готелі.

Найчастіше, система харчування ai все ж передбачає деякі обмеження. Перше з них – час прийому їжі. Як правило, їжа та напої безкоштовні в період з 7.00 до 23.00. В інший час їх доведеться купувати. Крім того, найчастіше імпортні спиртні напої і свіжовичавлений сік не входять в систему харчування. Це означає, що їх також доведеться оплачувати окремо.

Вибираючи тип харчування, в першу чергу подумайте, скільки часу ви плануєте проводити в готелі, як часто звикли їсти, і наскільки рясні ваші повсякденні трапези.

Якщо ви подорожуєте з дітьми, дізнайтеся про особливості дитячого меню (більшість готелів високого класу передбачаютьЧим відрізняється fb від al. Харчування на курортахможливість спеціального дитячого харчування).

Подумайте, наскільки часто ви п’єте спиртні напої і наскільки доцільно для вас оплачувати систему харчування з передбаченим спиртним.

І головне – не намагайтеся з’їсти все, що пропонує вам шведський стіл. Це неможливо. Єдине, чого ви зможете домогтися – переїдання, розлад шлунка через безконтрольного харчування, набір ваги і погіршення настрою через всіх перерахованих вище проблем.

Завдання системи харчування ai – позбавити вас від турбот про харчування і необхідності купувати або готувати їжу, тільки і всього.

Харчування-чи не найважливіший критерій при виборі готелю. В першу чергу необхідно знати основні скорочення, якими позначаються типи харчування в світових готелях.

  • ob( onlybed), ro (roomonly) або ao (accommodationonly) — система, яка не має на увазі харчування в готелі, тільки розміщення в номері.
  • вв (bed/breakfast) — харчування типу «шведський стіл», безкоштовно надаються чай, кава і, звичайно, вода.
  • hb (halfboard) — являє собою напівпансіон, що включає сніданок і вечерю. Кава, чай безкоштовні протягом сніданку. На вечерю і обід всі напої платні.
  • hb +(halfboardplus) — напівпансіон плюс, включає сніданок і вечерю. У харчування також входять місцеві напої, в тому числі і алкогольні.
  • hbs (halfboardsuperior) — напівпансіон більш високого рівня. Зазвичай при заселенні подається шампанське. У програму входить сніданок, пізній сніданок, вечеря в ресторані (можливо, a la carte, тобто обслуговуючому по меню), пізня вечеря. Всі напої безкоштовні, хоча їх кількість обмежена.
  • fb ( full board) — повний пансіон: безкоштовні сніданки, обід і вечеря («шведський стіл»). Напої потрібно оплачувати.
  • fb +(full board plus) — повний пансіон «плюс», тобто пансіон плюс напої, алкогольні та безалкогольні (найчастіше це пиво, вино, тощо), на обід і вечерю.
  • all, ai ( all inclusive) — всім відоме «все включено». У програмі харчування сніданок, обід, вечеря — все у вигляді «шведського столу». Безкоштовно можна в будь-який час замовити будь-які напої місцевого виробництва. У турецьких готелях така програма також часто включає сауну і турецьку лазню.
  • uai, uall (ultra all inclusive) — »ультра все включено». Від ai відрізняється тим, що включає всі алкогольні напої, а також ряд додаткових послуг на розсуд адміністрації готелю. Це може бути лазня, сауна, теніс, більярд, користування міні-баром, додаткове харчування та ін. За цією системою працюють тільки самі фешенебельні готелі. Крім традиційного «шведського столу» часто пропонується послуга ресторану, де вас обслуговує офіціант.

Варто відзначити, що в кожному готелі своя система «все включено», і протягом туристичного сезону вона може трохи видозмінюватися. Найчастіше існують обмеження за часом (з 7 до 23 годин), в інший час напої і їжа — за додаткову плату. Найчастіше дану систему пропонують готелі високого рівня.
У хороших готелях можна зустріти і такі системи «все включено», як deluxe ai, super ai, vip ai, high class ai та ін.
Крім основних типів харчування багато готелів надають додаткові послуги. Для сімейного відпочинку часто пропонується спеціальне дитяче меню. У кожному готелі 5 * і 4 * воно буде різним, проте основні групи продуктів будуть однакові: молочні, овочі, крупи, м’ясо. Часто є можливість замовити у кухаря приготування спеціальної їжі для вашої дитини.

На що звернути особливу увагу

Вибирають систему «все включено» в перший раз можуть чекати деякі небезпеки. Доступність і різноманітність страв, бажання спробувати все можуть привести до переїдання, несумісності з’їдених продуктів, нетравлення, розладів травлення, що може затьмарити відпочинок. Тому до вибору страв підходите дуже уважно.

  • «континентальний»: кава, чай, сік, булочки, масло, джем;
  • «американський «- більш широкий вибір страв, який крім булочок, кави і соку також включає яйця (омлет), сири, ковбасу, шинку, сосиски, здобу;
  • «шведський стіл » — крім перерахованої вище їжі в нього входить величезна кількість страв для ранкового раціону. Це можуть бути різні пластівці, йогурти, млинці, фрукти, салати і багато іншого — на будь-який смак.

Вечеря і обід по системі ai найчастіше являють собою «шведський стіл», з величезним вибором різних страв. Серед них 3-4 види м’яса, 5-10 видів салатів, 4-5 видів гарнірів, нарізки, десерти, в деяких готелях їжу готують безпосередньо перед клієнтом.

Перш ніж вибрати відповідну систему харчування, варто врахувати кілька основних моментів.

  1. визначтеся зі своїми планами на відпустку. Чи будете ви проводити весь час в готелі, на пляжі? або ви хочете відвідати максимум екскурсій і міст? чи п’єте ви спиртні напої? якщо так, то в якій кількості? як рясно ви звикли вечеряти? оцінивши всі ці фактори, ви зможете більш обдумано вибрати систему харчування в готелі.
  2. пам’ятайте, що ви ніколи не зможете випити і з’їсти все, що пропонує вам «шведський стіл». В першу чергу ви платите за комфорт і можливість відволіктися від усіх проблем, пов’язаних з приготуванням їжі.
  3. вибираючи готель, не полінуйтеся знайти про нього відгуки. Зокрема, про його кухню і якість харчування. Реальному стану речей відгуки відповідають приблизно на 80 %.
  4. якщо їдете на відпустку з сім’єю, винесіть питання про систему харчування на загальне обговорення. Чи підійде обраний вами режим харчування іншим членам сім’ї? наприклад, жінка дотримується правильного харчування, діти можуть на відпочинку наїсти морозива на немаленьку суму, а чоловік захоче спробувати спиртні напої з бару, що може обернутися також пристойним рахунком. У цьому випадку варто відмовитися від напівпансіону і вибрати систему «все включено» — так буде економічно вигідніше.

Зверніть увагу на меню, так як занадто екзотична їжа може значно зіпсувати ваш відпустку.

Таким чином, сучасні готелі пропонують різні типи харчування для кожного туриста, навіть з вельми вимогливим смаком. Приділивши трохи уваги вибору, ви напевно зможете знайти для себе варіант, який влаштує вас в повній мірі.