Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

75

Швидкі бісквіти-це сама обожнювана випічка всіх людей. Всі господині мріють здивувати свою сім’ю і гостей чудовим десертом, але далеко не кожна з них знає, як зробити це швидко і якісно.

Всіма улюблені ласощі, яке завжди хочеться подати до столу гостям, можна приготувати за найпростішим рецептом, не витрачаючи при цьому занадто багато часу і фінансів на інгредієнти. Кілька найбільш бажаних рецептів надані нижче. Серед них легко можна знайти той варіант, який приємно здивує любителів випічки.

Бісквіт простіше простого

Смачні і швидкі бісквіти подобаються не тільки любителям випічки, але навіть і тим, хто негативно ставиться до солодощів. Винятком не є і дана смакота, рецепт приготування якої зрозумілий навіть дітям.

Для неї буде потрібно взяти такі інгредієнти:

  • курячі яйця — 3 штучки;
  • білий цукор — 1/2 склянки;
  • борошно — 1/2 склянки;
  • сіль — за смаком.

Процес приготування

Рецепт швидкого бісквіта дуже простий, а використовувати такий чудовий корж можна в різних цілях. Наприклад, з нього можна приготувати смачний торт або маленькі тістечка, шарлотку і навіть тірамісу.

У чисту і суху ємність необхідно розбити яйця, а потім додати сіль і цукор. Це вміст потрібно збивати за допомогою міксера або віночка протягом п’яти хвилин, після чого маса придбає насичений білий колір і значно збільшиться в об’ємі. Але на цьому завершувати процес збивання не слід, так як маса повинна добре тримати форму і бути трохи тягучою. Цього ефекту вийде досягти протягом 10 хвилин роботи віночком або міксером.

Коли яйця вже добре збиті, можна потихеньку додавати просіяне борошно, при цьому вмішуючи її лопаткою рухами знизу вгору. На цьому етапі тісто вже готове, тому його сміливо можна заливати в форму, заповнюючи її не більше ніж на 2/3. Потім майбутній бісквіт необхідно занурити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати приблизно 20-30 хвилин.

Незважаючи на відсутність соди і розпушувача, тісто буде добре підніматися. Під час випічки духовку забороняється відкривати, так як через це бісквіт не буде таким пишним і м’яким.

Після придбання золотистого відтінку наш найшвидший бісквіт можна виймати з духовки, але не з формочки, так як для початку він повинен трохи охолонути. Коли корж повністю охолоне, його можна різати, прикрашати і подавати до столу.

Шоколадна насолода

Швидкі бісквіти завжди користувалися повагою завдяки тому, що на їх приготування не доводиться витрачати багато часу, так як в тісто не додаються додаткові інгредієнти. Такі страви досить швидко набридають, і ласунам хочеться чогось нового. Вирішити проблему допоможе рецепт шоколадного бісквіта, що викликає захват у дорослих і дітей.

Інгредієнти:

  • стакан борошна вищого сорту;
  • цукор — стакан;
  • звичайне куряче яйце — 4 штуки;
  • ванільний цукор (обов’язково) — 1/2 пакетика;
  • порошок какао — близько 4 столових ложок;
  • розпушувач — не більше 1,5 чайної ложки;
  • сіль — щіпка;
  • чорний шоколад — приблизно 100 грам;
  • молоко (можна замінити вершками) — 70 мілілітрів;
  • товчені горішки — 50 грам.

Як приготувати

Шоколадний бісквіт готується так само просто, як і традиційна класична випічка. Єдина відмінність буде помітно лише в кінці-трохи темний колір.

Спершу необхідно включити духовку і прогріти її до 180 градусів. Потім слід підготувати роз’ємну форму, встеливши пергаментом і змастивши жиром. Не варто засмучуватися, якщо в будинку не знайдеться пекарської паперу, тому як в такому випадку можна гарненько змастити форму і присипати борошном.

Для приготування бісквіта потрібно відокремити білки від жовтків, перші помістивши в холодильник, а другі розтерши з цукром до отримання тягучої світлої піни. До цієї ж масі необхідно додати ванільний цукор, а за ним — порошок какао. Гарненько все вимішавши, потрібно додати просіяне кілька разів борошно.

Кожна господиня зобов’язана знати, що просіяне борошно насичене киснем, що забезпечує пишність і легкість майбутнього бісквіта. Тому ставитися халатно до цього правила не рекомендується.

Тісто разом з борошном слід перемішати до отримання однорідної маси. В окремій ємності потрібно збити білки і влити цю масу в тісто. Перемішувати дану суміш слід дерев’яною лопаткою або ложкою, але ніяк не міксером.

Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

Тепер тісто повністю готове до відправки в духовку. Його сміливо можна викладати в роз’ємну формочку і випікати протягом 35-40 хвилин. Як тільки корж готовий, його необхідно злегка настояти в уже вимкненій духовці, а потім вийняти на решітку і охолодити.

Поки швидкий і смачний бісквіт остигає, потрібно швидко приготувати глазур. Для цього молоко або вершки слід добре нагріти, але не кип’ятити. Далі в цю рідину потрібно викласти шматочки шоколаду і ретельно перемішати до однорідної маси. Потім остиглий бісквіт акуратно потрібно полити глазур’ю і прикрасити товченим цукром.

Сирне диво

Люди вже звикли, що швидкі бісквіти мають практично один і той же смак, але цю думку легко може спростувати сирний варіант. Його смак просто заворожує, а пишність іноді дивує навіть професійних кулінарів.

Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

Бісквіт, простий і швидкий, готується з наступних компонентів:

  • домашній сир-не більше 200 грам;
  • цукровий пісок — в такій же кількості;
  • сіль-1/4 чайної ложки;
  • вершкове масло — 100 грам;
  • борошно — 200 грам;
  • звичайне куряче яйце — пара штучок;
  • ванілін — пакетик;
  • розпушувач — не більше пари чайних ложок.

Спершу може здатися, що на інгредієнти доведеться сильно витрачатися, хоча насправді ж ці компоненти дістати можна дуже легко. Адже більшість з них обов’язково присутні в кожному будинку.

Швидкий бісквіт: простий рецепт

Чудовий сирний бісквіт необхідно починати готувати зі збивання вершкового масла. Цей інгредієнт обов’язково повинен бути розм’якшеним і трохи теплим. Його потрібно обробити міксером до пишного стану, потім додати до нього цукор і ванілін, вимішуючи протягом 10 хвилин.

У готову суміш потрібно викласти перетертий на дрібній тертці сир і вимішувати тісто ще пару хвилин. Потім до суміші необхідно додати яйця і за допомогою міксера довести масу до однорідності.

Останнім компонентом буде борошно. Її потрібно просіяти через сито, а потім разом з розпушувачем додати до тесту, гарненько перемішати і помістити готову масу в формочку, встелену змазаним вершковим маслом пергаментом. Випікати швидкий і легкий бісквіт необхідно протягом 40 хвилин при 190 градусах.

Готовий корж потрібно вийняти з печі, накрити вафельним рушником, а через 15-20 хвилин вже можна прикрашати і подавати до столу.

Крем для десерту

Прикраса бісквіта особливо важливо, якщо він подається до святкового столу. Але найпростіший рецепт смачного крему можна використовувати хоч кожен день, адже на його приготування потрібно навіть менше години.

Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

Необхідні компоненти:

  • розм’якшений вершковий сир — 400-500 грам;
  • домашні жирні вершки — 250-300 грам;
  • цукрова пудра — 100 грам;
  • джем (будь — який) — 100 грам;
  • желатин (звичайний або кольоровий) — 100 грам;
  • ванільний цукор-1/2 чайної ложки.

Швидке приготування

Перший інгредієнт необхідно змішати з цукровою пудрою, починаючи збивати за допомогою міксера на середній швидкості. Занадто швидку швидкість виставляти не варто, тому як таким чином не вийде домогтися м’якої пишності крему. В окремій ємності з водою слід розвести желатин і на час залишити в стороні.

Далі потрібно вилити вершки в миску, додати до них цукор (не більше пари чайних ложок) і збити до отримання досить густого крему. Після досягнення необхідної консистенції мета вже досягнута, тому в масу можна додавати джем і ретельно перемішати.

Тепер потрібно в порожній ємності змішати вершкову і сирну масу. Робити це необхідно на мінімальних обертах міксера, поступово додаючи рідкий желатин. Далі отриману суміш потрібно перемішати ложкою або лопаткою і помістити в холодильник буквально на 20 хвилин, після чого крем готовий для прикраси бісквіта.

Краща просочення

Ніякий швидкий бісквіт в духовці не може бути смачним без хорошої просочення. Але ж готувати її набагато простіше, ніж сам корж.

Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

Для апельсинової просочення будуть потрібні:

  • свіжовичавлений апельсиновий сік — ½ склянки;
  • натерта на тертці цедра одного невеликого апельсина;
  • звичайний

    Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

    Швидкі бісквіти-це сама обожнювана випічка всіх людей. Всі господині мріють здивувати свою сім’ю і гостей чудовим десертом, але далеко не кожна з них знає, як зробити це швидко і якісно.

    Всіма улюблені ласощі, яке завжди хочеться подати до столу гостям, можна приготувати за найпростішим рецептом, не витрачаючи при цьому занадто багато часу і фінансів на інгредієнти. Кілька найбільш бажаних рецептів надані нижче. Серед них легко можна знайти той варіант, який приємно здивує любителів випічки.

    Бісквіт простіше простого

    Смачні і швидкі бісквіти подобаються не тільки любителям випічки, але навіть і тим, хто негативно ставиться до солодощів. Винятком не є і дана смакота, рецепт приготування якої зрозумілий навіть дітям.

    Для неї буде потрібно взяти такі інгредієнти:

    • курячі яйця — 3 штучки;
    • білий цукор — 1/2 склянки;
    • борошно — 1/2 склянки;
    • сіль — за смаком.

    Процес приготування

    Рецепт швидкого бісквіта дуже простий, а використовувати такий чудовий корж можна в різних цілях. Наприклад, з нього можна приготувати смачний торт або маленькі тістечка, шарлотку і навіть тірамісу.

    У чисту і суху ємність необхідно розбити яйця, а потім додати сіль і цукор. Це вміст потрібно збивати за допомогою міксера або віночка протягом п’яти хвилин, після чого маса придбає насичений білий колір і значно збільшиться в об’ємі. Але на цьому завершувати процес збивання не слід, так як маса повинна добре тримати форму і бути трохи тягучою. Цього ефекту вийде досягти протягом 10 хвилин роботи віночком або міксером.

    Коли яйця вже добре збиті, можна потихеньку додавати просіяне борошно, при цьому вмішуючи її лопаткою рухами знизу вгору. На цьому етапі тісто вже готове, тому його сміливо можна заливати в форму, заповнюючи її не більше ніж на 2/3. Потім майбутній бісквіт необхідно занурити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати приблизно 20-30 хвилин.

    Незважаючи на відсутність соди і розпушувача, тісто буде добре підніматися. Під час випічки духовку забороняється відкривати, так як через це бісквіт не буде таким пишним і м’яким.

    Після придбання золотистого відтінку наш найшвидший бісквіт можна виймати з духовки, але не з формочки, так як для початку він повинен трохи охолонути. Коли корж повністю охолоне, його можна різати, прикрашати і подавати до столу.

    Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

    Шоколадна насолода

    Швидкі бісквіти завжди користувалися повагою завдяки тому, що на їх приготування не доводиться витрачати багато часу, так як в тісто не додаються додаткові інгредієнти. Такі страви досить швидко набридають, і ласунам хочеться чогось нового. Вирішити проблему допоможе рецепт шоколадного бісквіта, що викликає захват у дорослих і дітей.

    Інгредієнти:

    • стакан борошна вищого сорту;
    • цукор — стакан;
    • звичайне куряче яйце — 4 штуки;
    • ванільний цукор (обов’язково) — 1/2 пакетика;
    • порошок какао — близько 4 столових ложок;
    • розпушувач — не більше 1,5 чайної ложки;
    • сіль — щіпка;
    • чорний шоколад — приблизно 100 грам;
    • молоко (можна замінити вершками) — 70 мілілітрів;
    • товчені горішки — 50 грам.

    Як приготувати

    Шоколадний бісквіт готується так само просто, як і традиційна класична випічка. Єдина відмінність буде помітно лише в кінці-трохи темний колір.

    Спершу необхідно включити духовку і прогріти її до 180 градусів. Потім слід підготувати роз’ємну форму, встеливши пергаментом і змастивши жиром. Не варто засмучуватися, якщо в будинку не знайдеться пекарської паперу, тому як в такому випадку можна гарненько змастити форму і присипати борошном.

    Для приготування бісквіта потрібно відокремити білки від жовтків, перші помістивши в холодильник, а другі розтерши з цукром до отримання тягучої світлої піни. До цієї ж масі необхідно додати ванільний цукор, а за ним — порошок какао. Гарненько все вимішавши, потрібно додати просіяне кілька разів борошно.

    Кожна господиня зобов’язана знати, що просіяне борошно насичене киснем, що забезпечує пишність і легкість майбутнього бісквіта. Тому ставитися халатно до цього правила не рекомендується.

    Тісто разом з борошном слід перемішати до отримання однорідної маси. В окремій ємності потрібно збити білки і влити цю масу в тісто. Перемішувати дану суміш слід дерев’яною лопаткою або ложкою, але ніяк не міксером.

    Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

    Тепер тісто повністю готове до відправки в духовку. Його сміливо можна викладати в роз’ємну формочку і випікати протягом 35-40 хвилин. Як тільки корж готовий, його необхідно злегка настояти в уже вимкненій духовці, а потім вийняти на решітку і охолодити.

    Поки швидкий і смачний бісквіт остигає, потрібно швидко приготувати глазур. Для цього молоко або вершки слід добре нагріти, але не кип’ятити. Далі в цю рідину потрібно викласти шматочки шоколаду і ретельно перемішати до однорідної маси. Потім остиглий бісквіт акуратно потрібно полити глазур’ю і прикрасити товченим цукром.

    Сирне диво

    Люди вже звикли, що швидкі бісквіти мають практично один і той же смак, але цю думку легко може спростувати сирний варіант. Його смак просто заворожує, а пишність іноді дивує навіть професійних кулінарів.

    Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

    Бісквіт, простий і швидкий, готується з наступних компонентів:

    • домашній сир-не більше 200 грам;
    • цукровий пісок — в такій же кількості;
    • сіль-1/4 чайної ложки;
    • вершкове масло — 100 грам;
    • борошно — 200 грам;
    • звичайне куряче яйце — пара штучок;
    • ванілін — пакетик;
    • розпушувач — не більше пари чайних ложок.

    Спершу може здатися, що на інгредієнти доведеться сильно витрачатися, хоча насправді ж ці компоненти дістати можна дуже легко. Адже більшість з них обов’язково присутні в кожному будинку.

    Швидкий бісквіт: простий рецепт

    Чудовий сирний бісквіт необхідно починати готувати зі збивання вершкового масла. Цей інгредієнт обов’язково повинен бути розм’якшеним і трохи теплим. Його потрібно обробити міксером до пишного стану, потім додати до нього цукор і ванілін, вимішуючи протягом 10 хвилин.

    У готову суміш потрібно викласти перетертий на дрібній тертці сир і вимішувати тісто ще пару хвилин. Потім до суміші необхідно додати яйця і за допомогою міксера довести масу до однорідності.

    Останнім компонентом буде борошно. Її потрібно просіяти через сито, а потім разом з розпушувачем додати до тесту, гарненько перемішати і помістити готову масу в формочку, встелену змазаним вершковим маслом пергаментом. Випікати швидкий і легкий бісквіт необхідно протягом 40 хвилин при 190 градусах.

    Готовий корж потрібно вийняти з печі, накрити вафельним рушником, а через 15-20 хвилин вже можна прикрашати і подавати до столу.

    Крем для десерту

    Прикраса бісквіта особливо важливо, якщо він подається до святкового столу. Але найпростіший рецепт смачного крему можна використовувати хоч кожен день, адже на його приготування потрібно навіть менше години.

    Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

    Необхідні компоненти:

    • розм’якшений вершковий сир — 400-500 грам;
    • домашні жирні вершки — 250-300 грам;
    • цукрова пудра — 100 грам;
    • джем (будь — який) — 100 грам;
    • желатин (звичайний або кольоровий) — 100 грам;
    • ванільний цукор-1/2 чайної ложки.

    Швидке приготування

    Перший інгредієнт необхідно змішати з цукровою пудрою, починаючи збивати за допомогою міксера на середній швидкості. Занадто швидку швидкість виставляти не варто, тому як таким чином не вийде домогтися м’якої пишності крему. В окремій ємності з водою слід розвести желатин і на час залишити в стороні.

    Далі потрібно вилити вершки в миску, додати до них цукор (не більше пари чайних ложок) і збити до отримання досить густого крему. Після досягнення необхідної консистенції мета вже досягнута, тому в масу можна додавати джем і ретельно перемішати.

    Тепер потрібно в порожній ємності змішати вершкову і сирну масу. Робити це необхідно на мінімальних обертах міксера, поступово додаючи рідкий желатин. Далі отриману суміш потрібно перемішати ложкою або лопаткою і помістити в холодильник буквально на 20 хвилин, після чого крем готовий для прикраси бісквіта.

    Краща просочення

    Ніякий швидкий бісквіт в духовці не може бути смачним без хорошої просочення. Але ж готувати її набагато простіше, ніж сам корж.

    Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

    Для апельсинової просочення будуть потрібні:

    • свіжовичавлений апельсиновий сік — ½ склянки;
    • натерта на тертці цедра одного невеликого апельсина;
    • звичайнийЗалийте желатин холодною водою. Коли желатин набухне, нагрійте масу до повного розчинення желатину. Не допускайте закипання, тому що желатин втратить силу.
      Додайте цукор і лимонний сік. Трохи остудіть. Пензликом нанесіть желе на фрукти. Желатин застигне і фрукти збережуть свою свіжість.

      як приготувати тісто для бісквіта

      ♦ яйця

      Яйця для бісквітного тіста повинні бути свіжими і кімнатної температури .
      Якщо ви забули заздалегідь дістати яйця з холодильника, покладіть їх в миску з теплою водою t 40° — 50° c на 3-5 хвилин.
      Зазвичай яйця збивають цілими, не відокремлюючи білки від жовтків , але в деяких рецептах можливе відділення.
      Яйця збивають першими на високій швидкості не менше 7-8 хвилин. А вже потім поступово вводять цукор невеликими порціями і збивають не менше 10-15 хвилин до пишності і збільшення обсягу в 2,5-3 рази, і повного розчинення цукру. Визначити готовність збитою яєчної маси можна по слідах від віночка міксера, які стануть формуватися на масі, коли вона досягне потрібної консистенції — бісквітної масою можна малювати на поверхні і слід від тесту залишається видимим протягом декількох секунд.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Крем бабуся робила з домашньої сметани. Він має свої особливості приготування, читайте про це в тій же публікації ⇒

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Сучасна варіант бабусиного торта-класичний бісквіт, між коржами крем з вершкового масла з вареним згущеним молоком, волоські горіхи.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Покриття-крем з маскарпоне і вершків. Прикраса-крихта з печива для, горіхи, чіпси з мандаринів, бадьян.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Ще один варіант-прикраса торта крихтою безе. Безе (меренга) можна купити в кондитерській, а можна спекти вдома ⇒
      Цей торт я не тільки прикрасила крихтою безе, але і зробила прошарок з безе між бісквітними коржами. Тут ще обсмажені пелюстки мигдалю, цілий фундук і інжир.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Крем з маскарпоне і вареного згущеного молока. Готується так само, як крем з вершкового масла і вареного згущеного молока.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Красивим і смачним прикрасою торта є свіжі фрукти. Єдиний недолік цієї прикраси-фрукти швидко заветріваются, тому прикрашайте торт безпосередньо перед подачею або покрийте їх прозорим желе (рецепт вище).

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Це з масляного бісквіта і для його прикраси я використовувала ягоди полуниці, чорної смородини і куплені в кондитерській маленькі безе.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Крем з маскарпоне і вершків.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Простий спосіб надати торту святковий вигляд-прикрасити живими їстівними квітами. Це треба робити перед подачею і, звичайно використовувати квіти, вирощені без хімічних добрив.
      На фото прикрашений квіткою полуниці і листям м’яти. Для прикраси торта цей варіант теж підійде.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Живі квіти, які можна вживати в їжу: троянда, орхідея, календула, настурція, волошка, ромашка, кульбаба, конюшина, бузок, фіалка, братки, соняшник, акація, лаванда, герань, жасмин, гібіскус, бузина. Квіти їстівних ягід і фруктових дерев: цитрусових, абрикоса, персика, яблуні, вишні, гарбуза, кабачка. Листя м’яти, меліси, базиліка.
      Незважаючи на те, що перераховані квіти їстівні, зовсім не обов’язково їх є, якщо вам не хочеться. Вдосталь намилувавшись красивим тортом, можете просто відкласти їх в сторону.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Моя внучка єва із задоволенням прикрашає бісквітний торт черешнею.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Я постаралася зібрати для вас найдоступніші і в той же час різноманітні рецепти бісквітів, кремів і ганашів, поділилася секретами їх приготування — думаю, достатній матеріал для домашніх імпровізацій. Печіть торти вдома, друзі! нехай вони вийдуть не дуже рівні, не дуже красиві і не будуть захоплювати розкішшю оздоблення, домашня кухня з лишком компенсує все це любов’ю і радістю, яку ви подаруєте вашим рідним. Бажаю, щоб ваші сім’ї були дружними і щасливими, нехай в них буде багато дітей, багато суєти і турбот. І нехай ваші сім’ї будуть великими, тому що в маленьких сім’ях, як правило, торти не печуть.

      Вконтакте

      Бісквіт — легкий, м’який, пишний — використовують для приготування тортів, печива, рулетів і тістечок. Основні компоненти ніжного бісквітного тіста-це яйця, цукор і просте борошно.

      Для отримання легкого пишного бісквіта борошно замінюють частково крохмалем, сухарями або печивом. В якості добавок застосовують мигдаль, ванілін, горіхи, какао, родзинки або мак.

      Пористість тесту надає велику кількість яєць, від якості збивання яких і залежить структура і обсяг готового виробу.

      Рецепт класичного бісквіта для торта

      Позначені нижче інгредієнти розраховані на круглу форму 24 см в діаметрі. Бісквіт виходить висотою 5 — 6 см.

      Акуратно розділити білки з жовтками. Не можна допустити, щоб в білок потрапило хоч трохи жовтка. В такому випадку білки не зіб’ються;

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Частина борошна бажано замінити крохмалем. З ним бісквіт більш сухий і тісто не затягується;

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Форму змастити маслом, можна застелити папером;

      Жовточки розтирати з цукром (2/3 від усієї кількості) до густої маси;

      Збити білки в стійку, до піків, піну, додати цукор і збивати до блиску. Сильно збивати білки не слід, так як бісквіт може не піднятися;

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Збиті білки ввести в жовткову масу і розмішати;

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Просіяне борошно всипати в яєчну масу. Заважати акуратно від краю миски до середини, щоб не струсити білки;

      Тісто вилити в спец. Форму;

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Випікати близько 25 хвилин при t = 200°c. Готовність визначити тонкою паличкою-проколоти корж, якщо після вилучення, на ній немає слідів тесту-бісквіт готовий. Візуально-скоринка добре пропеченого бісквіта тоненька і гладка. При легкому натисканні бісквіт стискається , при знятті зусилля-відновлює форму;

      Готовий ароматний бісквіт перекласти на решітку і відправити на 2 години на вистойку.

      Рецепт пишного бісквіта для випічки

      Повітряний і пишний бісквіт прекрасно підходить для тортів.

      • яйця середніх величин — 5 шт.;
      • цукор — 180 грам;
      • борошно -160 грам;
      • ванілін-щіпка.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      1. розділити білки з жовтками дуже акуратно, щоб не пошкодити желточки;
      2. розтерти швидко з цукром (2/3 всієї кількості) жовтки, до отримання рівної однорідної маси;
      3. білки збити до утворення стійкої піни, до утворення піків. Додати до них цукор і збивати до блиску;
      4. акуратно викласти збиті білки в жовтки;
      5. просіяти борошно, всипати ванілін і невеликими порціями додавати до яєчної маси. Розмішувати ретельно, щоб не було грудочок. Бажано вимішувати обережно, але швидко. Від тривалого замісу можуть порушитися бульбашки повітря, що утворилися в білках, і бісквіт буде щільним;
      6. у змащену ємність викладаємо тісто;
      7. 20 хвилин випікати при t = 200° c. Перевірити зубочисткою готовність-проколів випічку, якщо суха без слідів тесту — вона готова;
      8. випічку остудити трохи в формі і перевернути на решітку;
      9. бісквіт в результаті виходить ніжний і пишний. У разі, якщо випечений бісквіт призначений для подальшої просочення, то йому треба вистояти не менше 8 – 10 годин.

      Рецепт смачного шоколадного бісквіта

      • яйце-6 шт.;
      • цукор — 180 г;
      • вершкове (не спред) масло-100 г;
      • борошно — 200 г;
      • шоколадна плитка — 100 г;
      • щіпка кориці;
      • щіпка солі;
      • щіпка цедри лимона.

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      1. збити масло з цукром до красивою пишною маси;
      2. додати в масу корицю і лимонну цедру;
      3. в суміш по одному вводити яєчні жовтки і ретельно вимішати;
      4. шоколад розламати і розтопити, додавши трохи гарячої води;
      5. в масляно-яєчну суміш ввести охолоджений шоколад;
      6. борошно просіяти і всипати в шоколадно-масляну суміш;
      7. білки, збиті в пружну піну, обережно вмішати в суміш;
      8. тісто дуже акуратно вилити в змащену або вистелену папером форму;
      9. випікати 30 – 40 хвилин при t = 200° c.

      Найпростіший рецепт смачного солодкого бісквіта

      Нескладний бісквіт, який завжди піднімається, виходить розсипчастим і ніжним.

      • яйця-4 шт.;
      • борошно – 170 г;
      • цукор — близько 210 г;
      • сода – 1 ч. Л.
      1. яйця розтерти, поступово всипаючи цукор, до отримання густої і стійкої піни;
      2. загасити соду оцтом і вилити в яєчну суміш;
      3. просіяне борошно всипати, постійно вимішуючи, в яєчну суміш;
      4. тісто з обережністю вилити в змащену або вистелену папером ємність;
      5. випікати при t = 200° c — 20 – 27 хвилин.

      Бісквіт на сухарях

      Підготуйте:

      • 7 яєць;
      • цукор – 100 г;
      • борошно – 60 г;
      • житні товчені сухарі – 100 г.
      1. Яйця розтерти з цукром, поки не залишиться крупинок;
      2. відправити на водяну баню і постійно збивати, поки дана маса не збільшиться в 4 – 6 разів;
      3. прибрати з водяної лазні і не припиняти збивання протягом 12 хвилин;
      4. всипати товчені сухарі і просіяне борошно. Обережно вимішати;
      5. вилити на ¾ висоти у форму, застелену папером;
      6. випікати при t = 210°c. Готовність визначити дерев’яною паличкою.

      Бісквітне тісто з підігрівом

      Тісто з підігрівом виходить більш розсипчастим і підходить прекрасно в якості основи для тортів.

      • 9 яєць;
      • борошно — 180 г;
      • цукор – 210 г;
      • крохмаль — 50 г.
      1. яйця вилити в каструлю, вмішати цукор і відправити на водяну баню, нагріваючи масу до t = 50°c. Суміш безперервно збивати;
      2. після того, як маса прогріється до потрібної температури – суміш прибрати з водяної лазні. І, постійно збиваючи, охолодити до t = 20°c. Обсяг збільшиться в 3 рази;
      3. всипати борошно, попередньо просіяне, і перемішати до однорідності;
      4. тісто з крайньою обережністю вилити у форму;
      5. випікати 25 хвилин при t = 200°c. Готовність визначити тонкою паличкою – проколоти корж, якщо після вилучення, на ній не залишилося тесту — бісквіт готовий. Візуально-скоринка добре пропеченого бісквіта тоненька і гладка. При легкому натисканні він стискається, при знятті зусилля-відновлює форму;
      6. випечений бісквіт остудити 5-10 хвилин у формі;
      7. випічку викласти на решітку і відправити годин на 8 — 10 на вистойку.

      Примітка:

      Водяна баня: налити у велику ємність (таз або каструля) води. Поставити на вогонь і нагрівати до t = 80°c. Посуд меншого розміру з яєчною масою поставити в воду. Під час підігрівання стежити, щоб в яєчно-цукрову суміш не потрапляли бризки води.

      Торт на бісквіті з кремом

      Підготуйте:

      • яйця-6 шт.;
      • цукор – 180 г;
      • борошно – 180 г.

      Для просочування:

      • сироп — 110 г.

      Для крему:

      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      • сир – 500 г;
      • цукор – 150 г;
      • жовток – 3 шт.;
      • вершки 35% — 220 г;
      • вода або сік – 70 г;
      • лимон – 1 шт.;
      • желатин – 15 г;
      • варення або джем – 500 г;
      • ванілін – 1 г.

      Готуємо крем:

      1. з цукром розтерти жовтки, всипати сир і ванілін. Розмішати і покласти цедру лимона;
      2. набряклий в холодній воді желатин підігріти на водяній бані і додати в сирну масу;
      3. поставити на півгодини в холодне місце;
      4. охолоджені вершки збити в пишну піну. Вмішати акуратно в сирну масу.

      Готуємо торт:

      1. розділити білки з жовтками дуже акуратно. Збити в стійку піну з 1/3 цукру;
      2. жовточки з цукром розтерти і з’єднати з білками;
      3. просіяне борошно всипати в яєчну суміш, ретельно вимішати;
      4. вилити в форму тісто;
      5. випекти бісквіт при t = 200°c – 25 – 30 хвилин;
      6. бісквіт охолодити години 3 — 4, і розрізати уздовж на 2 пласта;
      7. з боку зрізу просочити сиропом;
      8. покласти в форму один пласт, вистеливши папером;
      9. на пласт викласти варення або будь-які ягоди. Зверху-сирний крем;
      10. накрити іншим бісквітним пластом. Злегка притиснути;
      11. прибрати в холодильну камеру на 5 годин;
      12. верх прикрасити або посипати пудрою.

      • до білків, які стали водянистими від того, що довго стояли – додати трохи солі. Вони набагато краще взобьются;
      • білки спочатку збивають повільно і поступово збільшують темп збивання. Збивати краще не зачіпаючи віночком краю і дно посуду. Такі білки збиваються в пружну піну;
      • форми, для випікання бісквіта, заповнювати тестом потрібно на 2/3 висоти. Верх розгладити обережно ножем або лопаткою;
      • перші хвилин 10 після випічки бісквітне тісто бажано не «турбувати», так як воно може осісти;
      • піч для випічки доводять (розігрівають) до необхідної температури заздалегідь — до збивання тіста – так як не можна вистоювати тісто для бісквіта після замісу;
      • теплий бісквіт при нарізці дуже сильно мнеться, тому після випікання йому потрібно вистояти не менше 4 годин. У тому випадку, якщо бісквіт передбачається просочити сиропом – не менше 8 годин;
      • нарізку бісквіта на поперечні пласти виробляти краще за допомогою волосіні, струни або міцної нитки;
      • при випіканні бісквіта відразу в декількох формах, бажано не ставити їх занадто близько один до одного, так як з одного боку коржі підгорять, а з іншого-залишаться сирими;
      • якщо при випіканні верх бісквіта починає підгоряти, то його потрібно накрити папером, складеної в кілька шарів і промоченої добре в воді;
      • не слід використовувати непросіяне борошно – це призведе до утворення грудок в тесті;
      • всипати борошно поступово, інакше в тесті утворюються грудки;
      • тісто поміщати в духовку обережно, намагаючись не струсити – інакше воно може осісти.

      Бісквіт-це нескладно. Важливо дотримуватися основних правил його випічки і приготування. Бісквітна випічка-це завжди смачно і ошатно. Немає часу на крем і прикраси? посипте бісквіт цукровою пудрою-і апетитний і смачний десерт готовий.

      Для приготування використовується десяток яєць, борошно і цукор в однаковій кількості (по одній склянці), ванілін (2 ч.ложки) і крохмаль (столова ложка). Для приготування рулету потрібно додати ще 0,5 кг масла, яке стоїть перед цим розтопити і охолодити. Для отримання шоколадного коржа додається 2 ст.ложки какао, його змішують з борошном. Для додання легкості можна додати соди.

      Існують різні способи приготування бісквіта, серед них найбільш простий наступний: цукор разом з яйцями збивають і збільшують обсяг суміші в кілька разів. Дно і краї форми потрібно попередньо змащувати вершковим маслом. Після цього викладають кондитерський папір і виливають тісто на 3/4 форми, щоб залишилося місце для підйому. Духовку нагрівають до 180-200 градусів, при яких і печеться бісквіт.

      Для отримання пишного і м’якого кондитерського виробу потрібно спочатку розділити білки і жовтки. І те, і інше збивають окремо. Жовтки і цукрову пудру збити, щоб вдвічі збільшити масу. Додати борошно, розмішати до однорідної маси і влити збиті до піни білки.

      Бісквіт служить основою для багатьох рулетів, тортиків, тістечок і різних десертів.

      найпростіший рецепт бісквіта

      Якщо потрібно швидко і без витівок приготувати бісквіт, візьміть наступне:

          • цукор-трохи менше склянки (1 ст.)
          • яйця – 3 шт. (4 шт.)
          • борошно – стакан з гіркою (1,5 ст.)
          • сода – 0,5 ч. Л. (не обов’язково)

      Перша кількість інгредієнтів розраховане на круглу роз’ємну форму діаметром 22-24 см, а то, що в дужках, на прямокутний деко з високими бортиками 21 на 28 см (по внутрішній частині).

      Інформація про рецепт

      • кухня: французька
      • тип страви: солодка випічка
      • спосіб приготування: в духовці
      • порції:8-12

      Приготування:

          • форму змастіть, деко можна просто вистелити папером. Увімкніть духовку розігріватися на 180-200°c.
          • відміряйте необхідну кількість борошна. Якщо плануєте використовувати соду і / або какао, змішайте їх з борошном.
          • яйця розбийте в чистий посуд, всипте цукор, збивайте на максимальних обертах до збільшення маси в 3-4 рази. Вона стане майже білою, пишною, по густоті буде нагадувати середньої жирності сметану. Цукор повинен повністю розчинитися.
          • швидкими акуратними рухами ложки знизу вгору вмішайте в повітряну масу борошно. Як тільки вона стане однорідною, викладіть у форму, розрівняйте і відправляйте випікатися. Довго розмішувати не можна.
          • перевіряйте готовність» зуботичкой » або дерев’яною паличкою.

      Готовий остиглий бісквіт розділіть на два коржа. Якщо хочете зробити високий тортик, спечіть ще один такий пиріг, щоб коржів вийшло чотири.
      Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

      Хороший тортик виходить з заварним кремом. За рахунок того, що він досить рідкий і не нудотний, торт має ніжний приємний смак (тільки потрібно дати йому кілька годин настоятися в холоді). Якщо верх також змастити кремом і присипати кокосовою стружкою, вийде легкий кокосовий аромат.

      Дотримуються певних правил створення цього смачного блюда:

      • перед приготуванням слід позитивно налаштуватися, щоб, як то кажуть, відчути саме тісто.
      • обов’язково взяти чистий посуд, підготувати свіжі продукти.
      • необхідно заздалегідь передбачити наявність рознімної форми.
      • важливим правилом приготування бісквіта є використання теплих яєць.
      • продукти потрібно додавати в тісто в певному порядку. Спочатку йдуть яйця, даліВключення захисту відбудеться через 10 секунд після виконання цих дій. Габаритні вогні повинні моргнути, а сирена відтворить звуковий сигнал.
      • якщо треба активувати захист при включеному двигуні, то попередньо затягується ручне гальмо і відкриваються двері машини. Потім» клікається » кнопка на брелоку з індикатором відкритого замка.
      • щоб екстрено включити режим захисту без пульта, треба відкрити двері ключем і активувати запалювання. Кнопка валет натискається тричі, діодний індикатор повинен згаснути на п’ять секунд. Поки лампа не горить, треба відключити запалювання. Через двадцять секунд після цього відбудеться включення режиму захисту, за цей час треба встигнути покинути салон і замкнути всі двері.
      • На прикладі моделі ez-beta користувач sigmax69 показав процедуру аварійного відключення режиму охорони з використанням сервісної кнопки валет.

        налаштування автозапуску

        Для автоматичного старту двс по команді виконуються наступні дії:

        1. клавіша з індикатором закритого замка натискається і утримується.
        2. відпустити кнопку потрібно після того, як комунікатор відтворить мелодійний сигнал. Потім треба натиснути по третій клавіші з написом ch/prog.
        3. фари автомобіля блимнуть три рази. Якщо це сталося, то двигун завівся. На екрані комунікатор повинен загорітися значок у вигляді диму з глушника.

        Пуск силового агрегату за часом проводиться так:

        1. спочатку треба упевнитися, що тимчасові параметри на брелоку відрегульовані правильно.
        2. потім будильник треба налаштувати на час, при якому буде здійснюватися запуск. На дисплеї комунікатора повинен спалахнути індикатор у вигляді дзвіночка.
        3. потім натискається кнопка 3 і утримується до моменту, поки брелок не видасть подвійний сигнал. Клавішу можна відпустити.
        4. натискаючи кнопку 3, потрібно перемістити курсор на дисплеї брелока в положення значка з маркуванням clock start.
        5. потім» клікається » клавіша з індикатором закритого замка, так опція активується. Освітлювальні пристрої автомобіля блимнуть, комунікатор відтворить мелодійний сигнал. На його дисплеї повинен з’явитися індикатор з написом clock start.

        Щоб завести мотор по температурі, треба зробити наступне:

        1. натискається кнопка 3 на брелоку і утримується до моменту, поки не спрацює два сигнали пульта — мелодійний і короткий.
        2. потім клавіша відпускається. На дисплеї пристрою в нижньому ряду буде блимати один з індикаторів.
        3. швидкими натисканнями по третій кнопці треба перемістити курсор на дисплеї в положення значка у вигляді термометра. Поруч з ним розташовується напис temp start.
        4. щоб підтвердити включення даної опції, треба натиснути на клавішу з індикатором закритого замка. Фари автомобіля замигають, а на екрані брелока з’явиться символ термометра і індикація температури, при якій заведеться двс.

        Користувач віталій єршов детально розповів про налаштування автоматичного пуску двс і показав на ролику наочно, як виконується це завдання.

        програмування функцій сигналізації

        Коротко про налаштування опцій системи:

        1. ключем активується запалювання в автомобілі.
        2. клавіша для входу в аварійний режим натискається шість разів, це дозволить зайти в меню програмування.
        3. потім запалювання відключається. Діодна лампочка повинна спрацювати шість разів, стільки ж сигналів відтворить сирена.
        4. потім, відповідно до номера вибраної опції, аварійна клавіша натискається кілька разів. При кожному наступному «кліці» діодний індикатор буде моргати, а сирена — відтворювати звукові сигнали.
        5. протягом десяти секунд треба натиснути по кнопці відкритих дверей багажника або замкненого замка. Цими клавішами визначається стан обраної опції.
        6. щоб перейти до наступної опції, треба натиснути на аварійну кнопку, після чого за допомогою комунікатора призначається її стан.
        7. для виходу з режиму настройки треба включити запалювання. Охоронний комплекс повинен п’ять разів спрацювати габаритними вогнями автомобіля.

        завантажити безкоштовно інструкцію з експлуатації та встановлення у форматі pdf

        Завантажити сервісне керівництво можна за посиланнями, представленими в цій таблиці.

        посібники з експлуатації та встановлення сигналізації російською мовою jaguar ez 6 jaguar ez 7 jaguar ez 8 jaguar ez 10 jaguar ez alpha jaguar ez beta jaguar ez one jaguar jk 77 jaguar jk 4000 rs

        переваги та недоліки

        Переваги, характерні для охоронних систем ягуар:

        1. великий функціонал незалежно від моделі сигналізації. Наявність безлічі додаткових опцій дозволить спростити процес управління охоронним комплексом і автомобілем в цілому.
        2. автозапуск двс. Корисна функція, особливо в холодну пору року.
        3. двосторонній зв’язок. Її наявність дозволить в будь-який момент оцінити стан машини, якщо користувач знаходиться в зоні дії брелока.
        4. доступна ціна.
        5. оптимальне співвідношення вартості і якості. При невеликій ціні виробник пропонує користувачам безліч корисних функцій.

        Основний недолік сигналізацій ягуар полягає в тому, що в комплектацію входять низькоякісні брелоки. Тільки деякі моделі оснащуються комунікаторами, виконаними в ударостійких корпусах. Для вирішення цієї проблеми можна використовувати чохол для пульта, однак це може привести до випадкових натискань кнопок.

        Скільки коштує?

        Приблизні ціни на різні моделі наведені в цьому розділі.

        відеоролик «налаштування кнопок брелока ягуар»

        Користувач sigmax69 розповів про самостійне програмування клавіш комунікатора на прикладі охоронної системи jaguar tez-beta.

        Призначення клавіш брелка:

        • кнопка №1 програмується. Служить для запуску і зупинки мотора дистанційно, на відстані радіусу дії (зазвичай для систем цієї фірми – 1,5 км)
        • кнопка №2 служить для відкриття багажника. Вибирається переміщення курсору.
        • кнопка №1 і №2 активується режим паніки і пошуку.
        • кнопка №3 має кілька призначень: управління курсором на дисплеї, відключення сигналу оповіщення, установка таймера, часу і т. П.

        У комплекті системи є брелок з одностороннім зв’язком для управління охоронною системою.

        Несправності, що з’являються

        При експлуатації сигналізації ягуар можуть спостерігатися такі несправності:

        1. некоректне спрацьовування (помилкове). Зазвичай це відбувається через виставленого високого порога чутливості датчика удару. При його налаштуванні, ляскають долонею по кузову автомобіля і виставляють значення, при якій силі удару потрібно включати сирену.
        2. неправильний монтаж компонентів сигналізації.
        3. розряджені батарейки брелка.
        4. вийшов з ладу сам брелок.
        5. антена вийшла з ладу.
        6. перебита проводка.
        7. розряджений акумулятор (акб) авто.
        8. програмний збій налаштувань системи.

        При виявленні несправностей охоронної системи, рекомендується якомога швидше усунути.

        Сигналізація не є 100% захистом від викрадення або злому. Існують спеціальні кодграбери, які крадуть код сигналізації для подальшого злому автомобіля.

        Плюси і мінуси протиугонки ягуар

        Лінійка товарів охоронної системи jaguar широка. Але всі вони мають такі переваги:

        • наявність монітора, що показує стан машини;
        • хороший захист від злому;
        • діапазон цін широкий, можна купити моделі і дешевше, і дорожче;
        • гарантійний термін експлуатації;
        • в комплекті є по установці і правильної експлуатації;
        • система відповідає міжнародним стандартам.

        Мінус за відгуками один-неправильно вказано радіус дії брелока. У деяких не спрацьовують брелоки на відстані до 1,5 км.

        Скільки коштує сигналізація ягуар:

        Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт

        Відео

        В даному відео показується правильна і послідовна покрокова установка jaguar ez-ultra (ягуар еез ультра).

        Це відео про налаштування брелка на прикладі ягуар tez-beta.

        Охоронна система jaguar з автоматичним запуском двигуна зарекомендувала себе з позитивного боку завдяки надійності. Вона не тільки забезпечує охорону авто, але і дозволяє управляти основними функціями машини. Інструкція по застосуванню сигналізації ягуар з автозапуском дозволяє автовласникові правильно встановлювати і підключати, а також виконувати настройку комплексу.

        [ приховати ]

        технічні характеристики

        Сигналки jaguar моделей ez one, ez four, ez six, tez та інші мають властивості:

        • передача пакетних даних міжЦих маніпуляцій ми отримуємо високий і пишний бісквіт – заготовку для коржів торта. Щоб отримати торт з двох або трьох коржів. Його потрібно розрізати. Але робити це можна тільки через 8 годин після випікання. А значить охолоджуємо бісквіт до кімнатної температури, а потім накриваємо кухонним бавовняним рушником і залишаємо вистоюватися прямо на столі.
          Як робити бісквітне тісто рецепт. Найкращий бісквіт